Κάθε σταγόνα από την Συμπυκνωμένη Ουσία Βιολέτα έχει σχεδιαστεί για να αρωματίζει όλα τα ρούχα.
Σύμβολο της άνοιξης, είναι η μητρική ουσία της όμορφης εποχής.
Η αρωματική της σύνθεση απελευθερώνει στα ρούχα ένα παθιασμένο και έντονο άρωμα, με την ανθισμένη νότα να κυριαρχεί και να διαρκεί για πολύ.
Ένα υγρό που προστίθεται στο μαλακτικό κατά το πλύσιμο στο χέρι ή στο πλυντήριο κατά την τελευταία ξέπλυση.
Το Αρωματικό Ρούχων Βιολέτα είναι χωρίς parabens και χωρίς νικέλιο.
Προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη για τη δημιουργία και τη διαχείριση ελαιώνων
Αναζήτηση Γης: Ταυτοποίηση και απόκτηση κατάλληλων εκτάσεων.
Δημιουργία Αγροτικής Εταιρείας: Υποστήριξη για τη δημιουργία αγροτικών δομών.
Μελέτη Εφικτότητας: Αναλύσεις για την αξιολόγηση του δυναμικού των έργων.
Διαχείριση Κλειδώματος Λειτουργίας: Ολοκληρωμένες λύσεις για τη διαχείριση των ελαιώνων.
Διαχείριση Προμηθευτών: Αποτελεσματική οργάνωση της αλυσίδας εφοδιασμού.
Για να εμπλουτίσουμε τη γκάμα των αποσταγμάτων μας, το σπίτι Egiazki αποφάσισε να εργαστεί πάνω σε ένα τζιν με γεύσεις από τη Χώρα των Βάσκων χρησιμοποιώντας την αγριοδαμασκηνιά. Μια συνταγή που επιτρέπει να συνδυαστεί η γλυκύτητα της αγριοδαμασκηνιάς με τον τονωτικό χαρακτήρα του μύρτιλου. Αυτή η φρουτώδης ένωση δίνει ένα πολύ αρμονικό τζιν: λεπτό, με λίγη πίκρα, ταυτόχρονα τονωτικό και φρέσκο.
Κατά την γευστική δοκιμή, η μύτη είναι λουλουδάτη και εκλεπτυσμένη, και η γεύση χαρακτηρίζεται από την αγριοδαμασκηνιά. Το τζιν Arana θα σας γοητεύσει με την εκλεπτυσμένη πίκρα του και τα αρώματα εσπεριδοειδών, αψίνθου και τζίντζερ.
Από μια αποκλειστική συνταγή, ο Delfino Battista δημιουργεί μια αληθινή αμαρτία. Επιλέγονται τα καλύτερα φιλέτα αντσούγιας, τυλίγονται γύρω από μια κάπαρη και συσκευάζονται ένα προς ένα, με μόνο την προσθήκη ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας.
Το Reuza Extra Virgin προέρχεται από την ένωση δύο πολύτιμων ιταλικών ποικιλιών, με αρκετά διαφορετικά αποτελέσματα: την ελιά Biancolilla και την ελιά Taggiasca.
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
· 100% ιταλικό λάδι – ψυχρής έκθλιψης
· Παράγεται από τις ελιές Biancolilla και Taggiasca
· Γλυκό και αρωματικό, εξαιρετικό καρύκευμα για σαλάτες και ωμά λαχανικά,
Το Reuza είναι ένα πολύ επιλεγμένο προϊόν: συνδυάζει τις αρωματικές νότες της ελιάς Biancolilla με τη γλυκύτητα της ελιάς Taggiasca.
Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και πολύ ευχάριστο.
Το όνομα "Reuza", που σημαίνει Ρόδο στη λιγουριανή διάλεκτο, αναφέρεται σε ένα αρωματισμένο λάδι, όπως ένα λουλούδι.
Οι ελιές συλλέγονται με το χέρι τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Η εξαγωγή του λαδιού πραγματοποιείται με τη μέγιστη προσοχή, αυστηρά ψυχρή.
κωδικός: REU .75
Βοήθεια στη σωστή λειτουργία του ήπατος.
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι φάρμακα, δεν μπορούν να αντικαταστήσουν μια ποικιλόμορφη διατροφή.
Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Δεν ενδείκνυται για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, ούτε για παιδιά κάτω των 12 ετών.
Άτομα με παθολογίες θα πρέπει να συμβουλεύονται έναν επαγγελματία υγείας.
Να φυλάσσεται σε ξηρό μέρος, μακριά από το φως.
Το φυτικό έλαιο αργκάν μας είναι 100% φυσικό, ιχνηλάσιμο και τεκμηριωμένο.
Πιστοποιήσεις: ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ: Προερχόμενο από βιολογική γεωργία, πιστοποιημένο από ECOCERT FR-BIO-01
Ετικέτα Landema: Προερχόμενο από τις αλυσίδες μας
Χώρα παραγωγής: ΜΑΡΟΚΟ
Χώρα συγκομιδής: ΜΑΡΟΚΟ
Μέρος του φυτού: Φρούτο
Σύνθεση: 100% Καθαρό και φυσικό.
Οσφρητικές νότες: άοσμο
Ελεγχόμενο και συσκευασμένο στα εργαστήριά μας στη Γαλλία
Καλλιέργεια
Το αργκάν είναι ενδημικό δέντρο του Μαρόκου και της Αλγερίας, βοηθά στην προστασία των εδαφών από τη διάβρωση και την προώθηση της ερήμου Σαχάρας. Το 1988, η Αργκανέρα ανακηρύχθηκε ως Βιοσφαιρική Περιοχή προκειμένου να διατηρηθεί το περιβάλλον και να διασφαλιστούν βιώσιμες πόροι για τις τοπικές πληθυσμούς. Το έλαιο αργκάν είναι μια σημαντική οικονομική πηγή που επιτρέπει την οικονομική αυτονομία των συλλεκτών που το παράγουν.
Κατασκευή
Προμηθευόμαστε από έναν Γάλλο εισαγωγέα για να σας προσφέρουμε αυτή την ποιότητα βιολογικού αποσμητικού ελαίου αργκάν.
Κωδ.:ARGAHV1B
Οικογένεια προϊόντος:ARGAN
Τύπος εκχυλίσματος:Φυτικό έλαιο
Κωδικός INCI:100% ΕΛΑΙΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΟΥ ΑΡΓΚΑΝΙΑ ΣΠΙΝΟΣΑ
Χώρα παραγωγής:ΜΑΡΟΚΟ
Χώρα συγκομιδής:ΜΑΡΟΚΟ
Μέρος του φυτού:Φρούτο
Κατηγορία χρήσης για ιδιώτες:Συστατικό
Βοτανικό όνομα:Argania spinosa (L.) Quilles
Σύνθεση:100% Καθαρό και φυσικό.
VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: Οι σταφίδες προέρχονται από την πρώτη ζώνη της περιοχής με ασβεστολιθικό και αργιλώδες έδαφος της λίμνης Γκάρντα, στη μυθική Σιρμιόνε, υψόμετρο 68 μ. από την επιφάνεια της θάλασσας
SESTO DI IMPIANTO: Καλλιέργεια σε σειρές με κλάδεμα guyot
AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Σε ανοξείδωτο χάλυβα με ελεγχόμενη θερμοκρασία
COLORE: Έντονο κίτρινο με πράσινες ανταύγειες
NASO: Ευχάριστο μπουκέτο από πεπόνι και μανταρίνι με νότες μέντας και κάποιες ανθικές νότες
BOCCA: Αισθάνεται μια κάποια στυπτικότητα αλλά σχεδόν ανύπαρκτη και με εξαιρετική φρουτώδη γεύση
CIBO: Όλα τα πιάτα με βάση το ψάρι, σούπες, πρώτα πιάτα ζυμαρικών και ρυζιού, λευκά κρέατα
GRADO ALCOLICO: 13%vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Ανοιχτό χρυσό με πράσινες-ασημένιες αντανακλάσεις.
Ανθώδεις νότες (ακακία, κρίνος της κοιλάδας) και φρουτώδεις νότες (αχλάδι, λευκό ροδάκινο, φρέσκα σταφύλια).
Φρέσκο, πλούσιο, ο ουρανίσκος είναι μεταλλικός με πολύ όμορφη επίγευση.
Αυτή η τσικουδιά με Ρυθμισμένη Ονομασία Προέλευσης (ΡΟΠ) παρασκευάζεται με απόσταξη στέμφυλων από αποστεωμένα σταφύλια, που προέρχονται αποκλειστικά από τον αμπελώνα της Σαμπάνιας; Έχει περιεκτικότητα αλκοόλ 40°.
Τα Κομόρες αποτελούνται από 4 νησιά: το Μαϊότ και τρία νησιά ανεξάρτητα από τη Γαλλία που σχηματίζουν την Ένωση των Κομόρων (Γκραν Κομόρ, Ανζουάν και Μοέλι). Η Γκραν Κομόρ είναι ένα ηφαιστειογενές νησί.
Το νησί υποφέρει από σοβαρή έλλειψη νερού, οι ηφαιστειακοί βράχοι δεν συγκρατούν νερό και υπάρχουν λίγες πηγές. Ο κύριος οικονομικός πόρος είναι η καλλιέργεια βανίλιας. Η βανίλια, που εισήχθη στις Κομόρες πριν από τη δεκαετία του 1930, καλλιεργείται στα τέσσερα νησιά με παραδοσιακό τρόπο.
Αυτή η καπρίτσια ορχιδέα προσφέρει ένα όμορφο σύμπλεγμα λουλουδιών. Η γονιμοποίηση γίνεται χειροκίνητα από γυναίκες στο ξημέρωμα. Μια καλή εργάτρια "παντρεύει" 1000 έως 1500 λουλούδια βανίλιας την ημέρα. Κατά την περίοδο συγκομιδής, συλλέγεται λοβός προς λοβό, με ακρίβεια λίγο πριν από την "τεχνική ωρίμανση".
Προέλευση: Κομόρες
Περιοχή: Γκραν Κομόρ
Ποικιλία: Πλανιφόλια
Υποδείξεις: Φυτική, ανθώδης, ταραγκόν
SKU: 5430002193137
Ποια Πολυόλες: 25g °
Ενέργεια: 525Kcal, 2197kJ
Συνολικά λιπαρά: 49g
Ποια κορεσμένα λιπαρά: 30g
Υδατάνθρακες: 32g
Ποια ζάχαρη: 6g *
Πρωτεΐνη: 9g
Αλάτι: 0g
Primitivo IGP Puglia από την περιοχή Taranto και Brindisi. Ποσοστό αλκοόλ 13,00% Vol.
Ελάχιστη παραγγελία 720 φιαλών των 75 cl. Συνολικός αριθμός χαρτοκιβωτίων 60, το καθένα με 12 φιάλες.
Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, χωρίς σβώλους, κηλίδες και ξένες ακαθαρσίες. Η ζάχαρη είναι γλυκιά, χωρίς ξένη οσμή και γεύση. Η ζάχαρη όταν διαλύεται είναι διαφανής, χωρίς αδιάλυτο ίζημα, μηχανικές και άλλες ακαθαρσίες. ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Μαζική περιεκτικότητα σε υγρασία: 0.08%
Χρώμα σε διάλυμα μονάδες ICUMSA: 43.0
Μαζική περιεκτικότητα σε σακχαρόζη, %: όχι λιγότερο από 99.82%
Ρόμπα: Χρυσή με χρυσές ανταύγειες
Μύτη: Ουμάμι, πολύπλοκη με μανιτάρια και τρούφα.
Γεύση: Πολύ έντονη με τρούφα, μαγειρεμένη ντομάτα, πολύπλοκη και ισχυρή, ελαφριά πικράδα που καλύπτεται σε μεγάλο βαθμό από την τρούφα.
Φινάλε: Πολύ μακρύ με τρούφα και εξελίσσεται σε αρώματα σταφυλιού, χουρμά, γλυκών φρούτων, με πάντα κυρίαρχη την τρούφα, παρουσία βοτανικών νότες όπως το γενέπι, η αψιθιά, η τζεντσιάνα.
Αποκτήθηκε από μια επεξεργασία σχεδόν καθαρότητας της ποικιλίας Bovale Sardo (τοπικά γνωστή ως Muristellu), μια αυτόχθονη ποικιλία που αναπαρίσταται πιστά σε αυτό το κρασί.
Φρούτο μιας αργής ζύμωσης σε μικρές δεξαμενές από ατσάλι και μιας μακράς ωρίμανσης σε μικρούς κάρβουνους γαλλικής δρυός για 3 χρόνια, είχε μια επακόλουθη ωρίμανση σε μπουκάλι ξαπλωμένο για ένα χρόνο και λίγο παραπάνω.
Χρώμα κόκκινο ρουμπινί αδιαπέραστο με βιολετί νότες, στη μύτη ανοίγει με μεγαλοπρέπεια με νότες από πυρίτιδα, γραφίτη και μικρές μαύρες μούρα.
Στον ουρανίσκο απελευθερώνει τη θερμότητά του ακολουθούμενη από μια υφή μαλακών και περιβαλλόντων τανινών, αποκαλύπτοντας νότες μαύρης σοκολάτας.
Μη φιλτραρισμένο κρασί, τυχόν κατακάθια δεν υποβαθμίζουν την ποιότητα αλλά ενισχύουν την τυπικότητα και μαρτυρούν την ακεραιότητα και τη φυσικότητα των διαδικασιών οινοποίησής μας. Εξαιρετικό σε συνδυασμό με πλούσια και δομημένα πιάτα όπως δεύτερα πιάτα θηραμάτων, κόκκινες κρέατα και ωριμασμένα τυριά.
Gin Mágico è prodotto artigianalmente in Italia.
• Alla vista il suo colore varia da un azzurro intenso al lilla, è cangiante anche solo con la luce solare
• All’olfatto si percepiscono aromi secchi con rimandi freschi
• Al palato è fruttato
Gin Mágico contiene la poesia di un fiore letteralmente magico, la Clitoria Ternatea. Originaria dall’Asia, a lungo coltivata in quanto pianta medicinale, questo fiore è ricchissimo di proprietà antiossidanti e in grado di scatenare piccole naturali magie di colore. Come su una tavolozza, stupiranno le sfumature cromatiche all’interno del bicchiere se si aggiunge il lime o si abbina una tonica di alta qualità.
Perfetto se degustato con frutti rossi in pezzi coniugati con equilibrio al retrogusto di lampone.
24 ore di infusione portano ad una tripla distillazione in alambicchi tradizionali di ogni ingrediente botanico fra cui le bacche di ginepro, il coriandolo, la scorza d’arancia e il fiore Clitoria Ternatea.
5cl/bt
Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Arzentu προέρχεται από την ένωση δύο πολύτιμων ιταλικών ποικιλιών: Ελιά Peranzana και Ελιά Taggiasca
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
· 100% Ιταλικό Ελαιόλαδο – ψυχρής έκθλιψης
· Παράγεται από την ελιά Peranzana και την ελιά Taggiasca
· Εξαιρετικό καρύκευμα για τα πιο λεπτά πιάτα
Το Arzentu είναι ένα πολύ επιλεγμένο, ήπιο και αρωματικό προϊόν που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά της ελιάς Taggiasca και της ελιάς Peranzana: και οι δύο ποικιλίες παράγουν πολύ φρουτώδη ελαιόλαδα: η πολύ γλυκιά Taggiasco, η Peranzana Extra με πιο έντονες πικάντικες νότες.
Ο συνδυασμός είναι πολύ ευχάριστος.
Το όνομα "Arzentu" Argento στη λιγουριανή διάλεκτο αναφέρεται σε ένα ευγενές προϊόν, αλλά με μια ζωντανή νότα, στο όνομά του και στη γεύση του.
Οι ελιές συλλέγονται με το χέρι τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Η εξαγωγή του ελαιολάδου πραγματοποιείται με τη μέγιστη προσοχή, αυστηρά ψυχρής.